صنایع غذایی

آشپزی و شیرینی پزی

حرفه ای آشپزی کنید

آموزش آشپزی با مدرک بین المللی از سازمان فنی و حرفه ای کشور

دیپلم شیرینی های خشک

شیرینی شطرنجی - شیرینی نخودچی - باقلوا - ساق عروس - قطاب - اسکاتلندی - برشتوک نخودچی - شیرینی زبان و پاپیونی - والوان - قیفی - بادبزنی - شیرینی دانمارکی - سه گوش - بهشتی - رولتی - فرفره ای - کرواسان - قرابیه - شیرینی آلمانی …

دیپلم شیرینی درجه ۱

گاتا سانت اونوره - برست کوچک - اکلر - کوکیز شکلاتی - کوکیز بادامی - کیک تولد با تزئین - شیرینی زبان - پاپیونی - ناپلئون - والووان - قیفی خامه ای - نان شیرمال - توتک - کراسان - پای سیب - سس شکلات - کیک شکلاتی - کیک سیب …

دیپلم شیرینی درجه ۲

پلمبیر آناناس - کیک یزدی - مافین کشمش و گردو - رولت خامه ای - لطیفه - شیرینی کشمشی - بادامی - نان چای - شیرینی دورنگ - مارشمالا - شکلات صبحانه - شیرینی اسکاتلندی - شیرینی نارگیلی - شیرینی نخودچی - برشتوک - کیک خر ما گردو …

دیپلم آشپزی درجه ۲

کوفته برنجی - ته چین مرغ - انواع سوپ - برش - شیرین پلو - خورش کاری - جوجه کباب - کباب چوبی - مرغ شکم پر - میتلف - شنیسل مرغ - گراتن مرغ و بادمجان - لازانیا - بنیه مرغ و ماهی - حلیم بادمجان - رست بیف - نان باگت، همبرگر، لواش خانگی …

دیپلم شیرینی پز بدون فر

میکادو - پنجره ای - برشتوک - سوهان عسلی - مسقطی - یخ در بهشت - خاتون پنجره ای - زولبیا بامیه - گوش فیل - لوز بادام - لوز پسته - لوز نارگیل - پیراشکی کرمدار - راحت الحلقوم - باسلوق - دونات شکلاتی - انواع حلوا - شکلات مغزدار …

دیپلم کیک و شیرینی تر

انواع کیک - کیک شطرنجی - کیک باقلوا - رولت لطیفه - انواع پای - کرم پرتقالی - کرم شکلاتی - کرم کره ای - اصول آسترکشی کیک - کار با خمیر فوندانت - کیک با تزئین آگار - کار با رویال آیسینگ - تزئین کیک با گاناش - کیک بستنی …

دیپلم آشپزی مخصوص - روز

گولاش - بیف استروگانف - موسکا - انواع کرپ - پروک - رولت - اردور چارخانه - سالاد مش - سس رمولاد - سس شاسور - سس باتارد - سس طلایی - املت اسپانیایی - روتی فیله - پودینگ گوشت - گالانتین - بلدرچین - ککتل میگو - پیتزا ساردین و …

دیپلم آشپزی غذاهای فوری

چیزبرگر - دابل برگر - سمبوسه - هات داگ - پیتزا سبزیجات - پیتزا مخلوط - پیتزا مارگاریت - پیتزا پپرونی - مرغ سوخاری و کنتاکی - استریپس - انواع ناگت - پیراشکی گوشت - کراکت سیب زمینی و مرغ - انواع ساندویچ های سرد و گرم …

دیپلم آشپزی درجه ۱

کوفته تبریزی - انواع پتاژ - سوفله سبزیجات - سوفله ژامیون - سالاد بادمجان - ته چین دوطبقه - کیوسکی - دلمه مرغ و اسفناج - گالانتین مرغ - استیک با سس قارچ - پاته گوشت گوساله - کیش قارچ - پای مرغ قالبی - دلمه بادمجان - دلمه فلفل - شامی پوک …

دیپلم آشپزی سنتی

سمبوسه، فلافل، حلیم بادمجان، ‌تاس کباب،‌ کوکوی سه رنگ، کوکوی قندی، شامی نخودچی، استانبولی پلو، آلبالو پلو، باقالی پلو با ماهیچه، ته چین قالبی با کباب حسینی، لوبیا پلو، کلم پلو، خورش فرمه سبزی، خورش قیمه بادمجان، خورش آلو مسما، آش شله قلمکار و …

دیپلم طبخ آبزیان

کنتاکی ماهی - ماهی شکم پر - ماهی گرد پیچ - کوفته ماهی - شنیسل ماهی - میگو پلو - میگو سوخاری - کباب ماهی - شامی ماهی - کتلت ماهی - قلیه ماهی - کوکوی ماهی - فیله کردن ماهی - آشناییبا انواع ماهی شمال و جنوب و میگو و …

دیپلم سالاد و اردور

باباقنوش، زیتون پرورده، چیز پاف اسفناج با ماهی سالمون، کیش سینه مرغ، هموس، بورانی اسفناج، ‌بورانی کدو حلوایی- لبو، کاناپس مرغ و بادام، اسفناج قالبی،‌ سالاد ژامبون،‌ سالاد یونانی، سالاد اندونزی، سالاد کلم، انواع سس، مایونز، وینگر، زیتون و …

دیپلم دسر بین الملل

کیک بستنی - کاستارد - دسر گاتوسنت اونوره - پلمبیر - سالاد میوه - پیچملبا - بستنی توت فرنگی - بستنی شاتوت - کرم موز - کرم آناناس - کرم کارمل - کرم لیوانی - تیرامیسو - تهیه انواع مارمالاد - ژله میوه - سالاد میوه - پروماژ - سوفله پرتقال …

دیپلم کباب زن و تخته کار

کباب کوبیده - کباب برگ - کباب شیش لیک - کباب بختیاری - کباب قفقازی - کباب چوبی - میکس گریل - کباب غنچه - قیله کباب حلزونی - کباب حسینی - جوجه کباب بدون استخوان و با استخوان - کباب افشاری - کباب ترش - کباب لقمه …

دیپلم آشپزی با ماکروفر

شناسایی اصول پخت غذا با مایکرو ویو، خورش فسنجان، انواع کوکو، خوراک جگر، ماهی قزل آلا، پاستا، کباب کوبیده، حلوا، شله زرد، تهیه کیک و شیرینی با مایکرو ویو، انواع سوپ، برشته کردن غلات، برشته کردن دانه های روغنی، دلمه و …

دیپلم نان های حجیم و نیمه حجیم

نحوه عمل آوری خمیر، نان سوخاری، باگت، نان همبرگر، نان فانتزی، تزئین ۱۰ مدل نان فانتزی، نان لواش خانگی، پیراشکی کرمدار، نان فرانسوی، شیرمال، کراسان، نان تست، نان دارچینی، بروتشل، نان فتیر محلی، نان شیرمال،‌ نان سبزیجات، نان سوپ و …

دیپلم کافی شاپ و قهوه سرا

انواع قهوه های دم کردنی - قهوه فوری - بستنی نیمرو - فالوده شیرازی - بستنی عروسکی - پیچملبا - قهوه تگری - پرتقال تگری - قهوه فرانسه - قهوه ترک - سان شاین - دیپلمات کافی - کوین درینگ - هات چاکلت - کاپوچینو - میلک شیک توت فرنگی …

دیپلم دسر سنتی

کاچی - رنگینک - زیره جوش - شله زرد - مسقطی - یخ در بهشت - رولت خرما - بستنی سنتی زعفرانی - انواع مارمالاد - انواع مربا - مربای هویج به شکل گل رز - مربای توت فرنگی - آلبالو - کیوی - حلوای زنجبیلی - حلوای تمترانی - حلوای زرد …

حکاک میوه و سبزی آرا

تزئین و حکاکی میوه جات و صیفی جات، چیدن میز صبحانه، عصرانه، ناهار، تزئین میز تشریفاتی، تزئین میز و سفره مذهبی شامل تزئین پلو، آش،‌ حلوا، شله زرد، سبزی خوردن، تزئین الویه، دورچین غذا، کاسه یخ، طراحی گل روی صیفی جات و …

دیپلم نان حجیم خمیر زن ماهر

نحوه عمل آوری خمیر، نان گل، نان دارچینی، نان شیرمال ماشینی، کلوچه،‌ نان فتیر با مغز حلوا و خرما، پیراشکی شکلاتی، دوناتس، نان فرانسوی، نان گردویی، نان جناقی، نان پیتا، نان پروتزل، نان کالزونه، نان کریسمس، لوف سوسیس، نان آلمانی و …

آشپزی ملل

غذاهای ایتالیایی: پاستا آربیتا. چیکن آلفردو. پاستا میگو. مرغ گریل شده. چیکن با سس پرتقال و .... غذای فرانسوی: چیکن آلاکینگ. استیک فریت. سالاد نیکس. بیف و .... آشپزی مدیترنه ای : اگ مراکشی. چیکن مدیترانه ای. شاه میگو با سس رومسکو و ... آشپزی چینی: میگوی گریل شده با سس لیمو و مارچوبه. برگر سوشی. چیکن تریاکی. رول استیک. پاستا با مارچوبه و سس پستو. اسپاگتی با لیمو و سالمون و ..... آشپژی ژاپنی: انواع سوشی ها و... آموزش انواع فینگرفودها ، استیک ، برگر ، فست فود ها ، پلوهای ملل.

لذت خلق یک طعم

آموزش آشپزی ملل, ایتالیا,ترکیه ای
ghazal

انواع شیرینی تر و خشک

انواع بیسکوییت کیک و کوکی

انواع کاپ کیک

کیک تصویری و کار با فوندانت

میوه آرایی و سفره آرایی

آشپزی ملل